Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Gratis glas en tuin dekking

Raam kapot? Geen zorgen! Want glas in ramen en deuren, kunststof koepels en vensters, is verzekerd tegen breuk. Ook glas in windschermen en in balkon- en terreinafscheidingen van je huis. En schade aan de tuinaanleg en beplanting is tot EUR 25.000 meeverzekerd.

Gratis herstelservice, geen eigen risico

Als je schade hebt neemt KNMV Verzekeringen je de zorgen uit handen. Want je kunt gratis een beroep doen op de herstelservice. Het hele traject van schadeherstel tot betalingen wordt dan door KNMV Verzekeringen verzorgd. Het enige wat je hoeft te doen, is de schade bij ons melden. Bovendien hoef je dan niet een eigen risico te betalen. Als je het herstel liever in eigen beheer wilt laten uitvoeren dan is dat ook mogelijk. Dan is wel het eigen risico van toepassing.

Combineerbaar met inboedelverzekering

Een ideale aanvulling op de woonhuisverzekering is de inboedelverzekering. Op deze manier ben je in één keer optimaal verzekerd voor zowel je woonhuis als inboedel én loop je niet het risico om dubbel verzekerd te zijn.

Nooit meer onderverzekerd

Veel mensen in Nederland zijn onderverzekerd. Het verzekerde bedrag is dan niet met de waarde van het woonhuis meegegroeid. Bijvoorbeeld als de waarde van je woonhuis in de loop der jaren is gestegen naar EUR 250.000,- maar je woonhuis voor maar € 180.000,- verzekerd is. Wanneer je huis dan volledig afbrandt, ontvang je maar € 180.000,-. De woonhuisverzekering van KNMV Verzekeringen geeft je de garantie dat je nooit onderverzekerd bent.

Meer lezen over verzekeren?

In de Productwijzer van het Verbond van Verzekeraars leest u heldere en onafhankelijke informatie over verzekeringen.

Direct premie berekenen

Uw postcode:Type woning:Heeft u een rieten dak?