Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Gratis herstelservice, geen eigen risico

Als je schade hebt neemt KNMV Verzekeringen je de zorgen uit handen. Want je kunt gratis een beroep doen op de herstelservice. Het hele traject van schadeherstel tot betalingen wordt dan door KNMV Verzekeringen verzorgd. Het enige wat je hoeft te doen, is de schade bij ons melden. Bovendien hoef je dan niet een eigen risico te betalen. Als je het herstel liever in eigen beheer wilt laten uitvoeren dan is dat ook mogelijk. Dan is wel het eigen risico van toepassing.

Nooit onderverzekerd

Veel mensen in Nederland zijn onderverzekerd. Het verzekerde bedrag is dan niet met de waarde van de inboedel meegegroeid. Bijvoorbeeld als je grote aankopen heeft gedaan of inmiddels meer bezittingen heeft door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding. Onderverzekering is ongunstig, want stel dat de waarde van je inboedel in de loop der jaren is gestegen naar EUR 100.000,- en dat de inboedel is verzekerd voor maar EUR 60.000,. De inboedelverzekering van KNMV Verzekeringen geeft de garantie dat onderverzekering niet meer voor kan komen. En dat is een prettig idee. Door je premie jaarlijks gelijk te stellen aan de index inboedel van het CBS ben je gegarandeerd nooit meer onderverzekerd.

Combineerbaar met opstalverzekering

De inboedelverzekering dekt de spullen binnenshuis. Je huis zelf kan verzekerd worden door de opstalverzekering. Als je deze twee verzekeringen bij KNMV Verzekeringen afsluit is je gehele huis verzekerd. Een aanspreekpunt biedt veel gemak. En op deze manier ben je ook gegarandeerd optimaal en nooit dubbel verzekerd.

Huurders- en eigenaarsbelang

Verbeteringen in een koopappartement door jou als eigenaar zijn aangebracht, bekostigd en niet verzekerd zijn onder de polis van de Vereniging van Eigenaren, zijn ook standaard meeverzekerd tot een bedrag van EUR 6.000,.

Elektronica en bijzondere bezittingen

Je kostbare computer- en audiovisuele apparatuur is standaard verzekerd tot maximaal EUR 12.000,. En voor lijfsieraden is dit EUR 6.000,- Voor lijfsieraden geldt bij diefstal een maximumvergoeding van EUR 2.500,-.

Glas

Als huurder kun je je inboedelverzekering uitbreiden met een glasdekking. Glas in ramen en deuren, evenals kunststof koepels en vensters tegen breuk zijn dan verzekerd. Deze dekking geldt ook voor glas in windschermen en in balkon- en terreinafscheidingen van je huis. Uitgesloten is schade door een gebrek bij glas in lood, draadglas en beschadiging van het meubilair door scherven.

Meer lezen over verzekeren?

In de Productwijzer van het Verbond van Verzekeraars leest u heldere en onafhankelijke informatie over verzekeringen.

Direct premie berekenen

Uw postcode:Type woning:Heeft u een rieten dak?