Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Woonhuisverzekering

Je huis is je thuis. Stel je voor dat daar iets mee gebeurt – daar moet je niet aan denken. Denk daarom nu even na over de KNMV Woonhuisverzekering. Daarmee is je huis uitstekend verzekerd en de dekking sluit naadloos aan op die van de KNMV Inboedelverzekering. Zo ben je nooit dubbel verzekerd en betaal je ook geen dubbele premie.

De KNMV Woonhuisverzekering staat als een huis 

All Risk verzekerd: een zeker gevoel

Met de KNMV Woonhuisverzekering ben je verzekerd voor bijna elke schade aan je huis. Bijvoorbeeld bij brand, lekkage en stormschade. Niet verzekerd is bijvoorbeeld aardbeving, overstroming, bouwfouten of slecht onderhoud.

Altijd voor de juiste waarde verzekerd

Je woonhuis is nooit onderverzekerd. Je bent dus altijd voor de juiste waarde verzekerd. Een hele geruststelling als je schade hebt.

Glas meeverzekerd

Je KNMV Woonhuisverzekering dekt ook schade aan ramen, glas in deuren, kunststof koepels, windschermen, balkonhekken en tuinhekken. Zelfs zonnepanelen! 

Je tuin hoort ook bij je huis

Schade aan je tuin? Je KNMV Woonhuisverzekering vergoedt de schade tot EUR 25.000,-. Schade door het weer is niet verzekerd.

Herstelservice: gemak en voordeel bij schadeherstel

Bij schade komt veel geregel kijken. Wij helpen je daarbij met onze herstelservice. Zodra jij je schade bij ons meldt, regelen wij de rest: vakkundig herstel én de afhandeling van de kosten.

Normaal gesproken is er een eigen risico van EUR 150,-. Voor stormschade is dit EUR 250,-. Als je gebruik maakt van onze herstelservice hoef je dit niet te betalen. Heb je een schade die beneden het eigen risico blijft dan kan je geen gebruik maken van onze herstelservice.

Opzeggen wanneer jij dat wilt

Je kunt de verzekering op elk moment opzeggen. Deze stopt dan automatisch 30 dagen later.

Check de verzekeringskaart

Met de verzekeringskaart kun je dit product goed vergelijken met de producten van andere aanbieders.

Direct premie berekenen

Uw postcode:Type woning: