Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Cosa stai facendo zoquete!?’

(‘Wat doe je nou, sufferd!?’)

Een ongeval in de zomervakantie is altijd dubbel vervelend. In plaats van heerlijk te genieten bots je op taalverschillen en verhit temperament. Een verkeersrechtsbijstandsverzekering zorgt dat je er in dit soort gevallen niet alleen voor staat.

In zulke omstandigheden biedt een verkeersrechtsbijstandsverzekering uitkomst. Een geruststellend idee als je na een klap of valpartij weer op je trillende benen staat. Met tegenover je een boze tegenpartij en zijn snel groeiende groep heetgebakerde familieleden en vrienden, die vinden dat jij de schuldige bent…

Deskundige hulp

Met zo’n extra steuntje in de rug sta je steviger bij elke discussie. Of het nu gaat over toedracht, aansprakelijkheid, schadebedrag of de schadeafhandeling. Een verkeersrechtsbijstandsverzekering geeft de deskundige hulp die je nodig hebt, door een professionele juridische organisatie. Zo ben je verzekerd van een medestander met slagkracht. Die voor je belangen knokt en die de taal spreekt. Ja, ook het lokale accent van de heuvelachtige streek waar je zo heerlijk aan het rijden was toen het mis ging.

Meer informatie over de KNMV Rechtsbijstandverzekering.