Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Bespaar tot 50 euro op je pechservice

Heb je je motor en/of auto verzekerd via KNMV Verzekeringen? Slim! Want daarbij is Pechservice Buitenland altijd inbegrepen - gratis. Dat scheelt je tot € 50 per jaar.

Als motorrijder zoek je graag grenzen op. En ’s zomers ga je er graag vér overheen. Letterlijk. Want wat is er mooier dan op de motor nieuwe landen te ontdekken, nieuwe wegen te verkennen en eindeloze bochten te rijden? KNMV Verzekeringen helpt je graag onbezorgd op weg. Met precies de juiste verzekeringen, voor wat je ook van plan bent.

Gratis Pechservice Buitenland

Dat is bovendien verrassend voordelig, dankzij de uitgebreide dekking. Bij de KNMV motorverzekering is Pechservice Buitenland namelijk inbegrepen. Dat scheelt al snel € 32,81 per jaar vergeleken met zelf een aparte buitenlanddekking afsluiten

Inclusief vervangend vervoer!

Het wordt nog mooier. Heb je pech of een ongeval in het buitenland en je motor is niet te repareren? Dan heb je recht op vervangend vervoer. Een geruststellend idee. En het scheelt bovendien nóg eens € 17,10 per jaar op je pechservice. Samen een besparing van bijna € 50 dus.

Ook voor je auto

Wat geldt voor je motor, geldt bij KNMV Verzekeringen ook voor je auto. Verzeker je ook die bij ons, dan ben je ook daarvoor verzekerd van gratis Pechservice Buitenland.

Vakantie dicht bij huis?

Ben je KNMV-lid? Dan is ook KNMV Motorpechservice in Nederland standaard inbegrepen. Ben je lid én verzekerd via KNMV Verzekeringen, dan zit je helemaal goed: je recht op pechhulp begint dan al voor je eigen deur, en reist met je mee heel Europa door. Tot waar het avontuur je brengt!

Direct je premie berekenen