Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Schade autoverzekering

Vervelend dat je een schade hebt. Geef je schade zo snel mogelijk door. Dit kan via een online formulier of via je digitale polismap. Wij nemen de schade in behandeling en houden je op de hoogte. Wij helpen je graag. Als er sprake is van een aanrijding met een tegenpartij dan hebben wij ook het door beide betrokkenen ingevulde Europese aanrijdingsformulier nodig.

Ernstige schade
Bij ernstige materiële schade kun je dag en nacht contact opnemen met alarmcentrale SOS International: 088 – 980 04 00, vanuit het buitenland: 31 88-980 04 00

De KNMV Schade Service
Om de schade aan je auto te repareren kun je gebruik maken van onze schadeservice. De voordelen zijn:

  • Je auto wordt (als je dit wilt) gratis gehaald en gebracht op een locatie naar keuze
  • Je hebt recht op vervangend vervoer
  • Je betaalt alleen het standaard eigen risico
  • Wij wikkelen de schade rechtstreeks af met het herstelbedrijf. Je hoeft het schadebedrag niet zelf voor te schieten. Je moet wel zelf het eigen risico aan het herstelbedrijf betalen.

Vind een aangesloten schadehersteller in je regio.

Er kan geen gebruik worden gemaakt van onze schadeservice als de auto total loss is verklaard. Wij schakelen een expert in om de waarde van je auto vast te stellen.

Je eigen hersteller
Je kunt er ook voor kiezen om de schade te laten repareren door een hersteller naar eigen keuze. Uiteraard is dat geen probleem. Er geldt dan wel een extra eigen risico van EUR 500,-.

Bij een schade tot EUR 750,- ontvangen wij graag een gespecificeerde factuur.

Voor schades boven de EUR 750,- schakelen wij een expert in. Geef aan ons door op welke dag de hersteller met het herstel begint. Wij zorgen ervoor dat de expert op die dag langskomt bij de hersteller. Als je dit voor 12:00 uur doorgeeft lukt het meestal om dit voor de volgende werkdag te regelen. Geef je dit na 12:00 uur door, dan is er een extra werkdag nodig.

Ruitschades
Heb je ruitschade? Je standaard eigen risico wordt gehalveerd als je deze schade laat herstellen door Carglass of Autotaalglas. Als de ruit hersteld kan worden zonder vervanging, vervalt het eigen risico helemaal. Bel gratis Carglass op telefoonnummer 088 – 06 45 60 of Autotaalglas op telefoonnummer 0800 - 08 28. Bij Autotaalglas kun je ook online een afspraak maken.