Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Reisverzekering

Dekking reisverzekering

Gratis Wintersportdekking

Bij de basisverzekering is het wintersportrisico gratis meeverzekerd. Met deze dekking ben je verzekerd voor schade aan je wintersportuitrusting. Ook als je een ongeval krijgt tijdens het skiën, snowboarden of langlaufen zijn de financiële gevolgen hiervan meeverzekerd.

Bagage en logiesverblijven

Het is vervelend genoeg als tijdens je vakantie je bagage beschadigd of kwijt raakt. De doorlopende reisverzekering zorgt ervoor dat deze schade wordt vergoed. Voor bagage die niet ouder is dan één jaar krijg je zelfs de nieuwwaarde. Raak je je paspoort, rijbewijs of andere reisdocumenten kwijt, dan worden de kosten van vervanging vergoed. Tot 10% van het verzekerde bedrag is aansprakelijkheid voor schade aan het logiesverblijf meeverzekerd.

Geneeskundige en tandheelkundige kosten

Het kan zijn dat je ziektekostenverzekering medische kosten in het buitenland niet of slechts beperkt vergoedt. Met deze aanvullende dekking worden deze medische kosten alsnog vergoed, dus artsbezoek, ziekenhuisopname en zelfs tandheelkundige behandeling.

Vervangend vervoer en repatriëring

Bij pech onderweg of een ongeval regelen we snel hulp. Alle kosten worden vergoed, zoals transport naar een garage of het terughalen van uw voertuig naar Nederland. Mocht je zelf niet meer kunnen rijden, dan zorgen we voor een vervangende bestuurder. Kortom, wat er ook gebeurt onderweg, over de kosten hoef je je niet druk te maken. Is reparatie van je auto (niet ouder dan 10 jaar) niet snel mogelijk, dan krijgt u van ons een vervangend vervoermiddel.

Annuleringskosten

Niets is zo vervelend als het moeten annuleren of afbreken van je vakantie. Als je de doorlopende reisverzekering uitbreidt met de dekking tegen annuleringskosten krijg je in ieder geval je geld terug.

Ongevallen en toebehoren

Deze rubriek geeft recht op een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval. De verzekerde bedragen zijn EUR 20.000,- bij overlijden en EUR 60.000,- bij blijvende invaliditeit. Voor personen jonger dan 16 jaar zijn de verzekerde bedragen aangepast: bij overlijden 20% en bij blijvende invaliditeit 125% van het verzekerde bedrag.

Direct premie berekenen

Verzekerd gebied:


 

Vakantieplannen?
KNMV Verzekeringen denkt met je mee!

Hoe jij je vakantie ook viert, een aantal praktische zaken moet in orde zijn voordat je vertrekt. Wij geven je graag tips mee. Zo kun je onbezorgd op avontuur, waar de zomer je ook brengt!

Lees alle vakantietips...