Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Motorverzekering

Dekking motorverzekering

Aanvullende dekkingen

Ons principe is: maximale keuzevrijheid. Naast de basisverzekering WA, Wa & Beperkt Casco of WA & Uitgebreid Casco bieden wij de mogelijkheid om je motor aanvullend te verzekeren. Maatwerk voor motorrijders!

Motorkleding en helm

Een vervelende schuiver of aanrijding komt nooit alleen. Vaak houd je ook schade over aan je kleding of helm. Daarom is schade aan je kleding en helm door zo’n ongeval bij WA & Uitgebreid Casco standaard meeverzekerd tot EUR 750,-.

Opzittenden plusdekking

Een ongeluk kan vervelende gevolgen hebben. Natuurlijk voor je motor, maar ook voor je bagage en bovenal: voor je gezondheid en die van je eventuele duopassagier. Wel zo veilig om bagage- en letselschade te verzekeren met de Opzittenden plusdekking. Wist je dat ook de schade aan kleding en helm van zowel de bestuurder als de duopassagier is meeverzekerd? Bovendien ontvang je in geval van letselschade altijd een voorschot!

Rechtsbijstand

Conflicten in het verkeer kunnen niet altijd in goed overleg worden opgelost. Hoe vaak hoor je als motorrijder niet: “Ik heb je niet gezien, je zult wel te hard gereden hebben”. Met de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je juridische hulp van specialisten, die hier dagelijks mee bezig zijn.

Direct je premie berekenen


 

Tips & Tricks

Bij KNMV Verzekeringen vinden wij het belangrijk dat je goed voorbereid de weg op gaat. Met deze tips en trucs delen wij onze kennis met jou!