Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Veelgestelde vragen motorverzekering - Korting


Terug naar het overzicht

Wat is VRO korting?

Als u de Voortgezette Rijopleiding (VRO) van de KNMV heeft gevolgd krijgt u 10% extra korting op uw premie. Vanaf de afgiftedatum van het certificaat geeft KNMV Verzekeringen 5 jaar lang 10% extra korting op de premie.

Terug naar boven

Wat is winterstopkorting?

Als u in de winter geen motor rijdt, dan kunt u gebruik maken van onze winterstop. De periode is aangepast. De winterstop geldt nu van 15 december tot 15 februari. U kunt dus gewoon op uw motor naar de Motorbeurs.

Terug naar boven

Ik wil 5% lidmaatschapskorting. Hoe word ik lid van de KNMV?

Naast de premiekorting op uw motorverzekering biedt het lidmaatschap u veel voordelen. Ga naar www.knmv.nl/lidmaatschap voor meer informatie en word in enkele stappen lid van de grootste belangenbehartiger van motorrijdend Nederland.

Terug naar boven

Mijn bonus/malus trede is veranderd. Hoe komt dit?

Dit komt omdat wij een nieuwe bonus/malusregeling hanteren. Om te bepalen welke korting u volgens deze nieuwe regeling krijgt, is de bonus/malus trede opnieuw bepaald. Deze nieuwe trede kan een hogere korting betekenen, maar deze kan ook lager zijn. De door u opgebouwde schadevrije jaren zijn hiervoor leidend. Heeft u het afgelopen verzekeringsjaar geen schade gehad, dan heeft u een extra schadevrij jaar opgebouwd. Heeft u wel schade gehad, dan is het aantal schadevrije jaren verminderd.

Uw nieuwe trede, aantal schadevrije jaren en de daarbij behorende korting staan op het polisblad. De bonus/malusregeling kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden.

Terug naar boven

Wat gebeurt er met het Meerwielenvoordeel, het Zeswielenplan en de Move-regeling?

Het Meerwielenvoordeel, Zeswielenplan en de Move-regeling zijn vervallen. Daarmee is de mogelijkheid vervallen om het hoogste kortingspercentage te koppelen aan alle verzekeringen. Vanaf nu bouwt u schadevrije jaren en dus de korting op per polis en per motorrijtuig.

Een motorrijder is een bewuste rijder, ook als hij auto rijdt. Daarom hanteren wij nu voor alle motorrijders een extra voordelig en verlaagd basistarief voor zowel de motor- als autoverzekering. Iedere motorrijder kan daarvan profiteren.

Voordelen motorverzekering
  • 3 jaar nieuwwaarde-/
    aankoopwaarderegeling
  • Gratis pechservice buitenland
  • No-claimkorting tot 80%
  • 5% KNMV ledenkorting
  • Lage cascopremie bij vrijwillig
    eigen risico
  • 10% VRO korting

Contact Stel een vraag

Gebruik ons contactformulier.

Telefoon

071-364 31 50.

Post

KNMV Verzekeringen
Postbus 59
2200 AB Noordwijk