Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Inboedelverzekering

Je bent zuinig op je spullen, in huis en in je schuur, berging of garage. En als daar iets mee gebeurt, wil je die zo nodig snel kunnen vervangen. Daarvoor is er de KNMV Inboedelverzekering. Die dekt schade aan jouw inboedel bij onvoorziene gebeurtenissen en sluit naadloos aan op de KNMV Woonhuisverzekering. Ideaal, want zo ben je nooit dubbel of onnodig duur verzekerd.

Voordelen

Nooit onderverzekerd

Nieuwe meubels, een coole designlamp of vloerbedekking gekocht? De dekking van jouw verzekering stijgt gewoon mee. Zo ben je dus altijd voor de juiste waarde verzekerd. Voor een aantal zaken is de vergoeding wel gemaximeerd. Bijvoorbeeld voor sieraden, kunst, computer en audiovisuele apparatuur.

Ook kostbare apparatuur goed gedekt

Computers en audiovisuele apparatuur zoals televisies, spelcomputers en dvd-spelers zijn meeverzekerd tot EUR 12.000,-. Vind je dat niet genoeg, dan kun je het verzekerde bedrag verhogen tot EUR 20.000,-.

Inboedel in garage? Verzekerd!

Heb je een garage die buiten het terrein van je woning ligt? Dan is de inboedel die je hierin bewaart verzekerd tot een bedrag van EUR 5.000,- met een eigen risico van EUR 500,- per gebeurtenis. De garage moet dan wel binnen 300 meter van je woning staan.

Herstelservice: gemak en voordeel bij schadeherstel

Bij schade komt veel geregel kijken. Wij helpen je daarbij met onze herstelservice. Zodra jij je schade bij ons meldt, regelen wij de rest: vakkundig herstel én de afhandeling van de kosten.

Normaal gesproken is er een eigen risico van EUR 100,-. Als je gebruik maakt van onze herstelservice hoef je dit niet te betalen. Let op: bij mobiele elektronica geldt het eigen risico altijd! Heb je een schade die beneden het eigen risico blijft dan kan je geen gebruik maken van onze herstelservice.

Opzeggen wanneer jij wilt

Je kunt de verzekering op elk moment opzeggen. Deze stopt dan automatisch 30 dagen later.

Check de verzekeringskaart

Met de verzekeringskaart kun je dit product goed vergelijken met de producten van andere aanbieders.

Direct premie berekenen

Uw postcode:Type woning: