Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Autoverzekering

Dekking autoverzekering

Aanvullende dekkingen

Naast de basisverzekering WA, WA & beperkt casco of WA & Uitgebreid Casco bieden wij de mogelijkheid om je auto aanvullend te verzekeren.

Accessoires

Opties die vanuit de fabriek zijn ingebouwd, zijn standaard meeverzekerd. Deze opties zijn in de cataloguswaarde opgenomen die wij op basis van het kenteken opvragen. Alles wat je daarna in de auto laat inbouwen, zoals een radio of navigatiesysteem, zien wij als accessoires. Deze accessoires zijn standaard meeverzekerd tot EUR 1.250,-. Vind je dit bedrag niet voldoende, dan kun je dit bedrag verhogen naar EUR 2.500,- of EUR 5.000,-.

Rechtsbijstand

Het kan natuurlijk gebeuren dat je in een situatie komt waarbij je juridische hulp nodig hebt. Dit kan zonder verzekering veel geld kosten. Deze dekking vergoedt de juridische bijstand. Denk hierbij aan geschillen over een aanrijding of problemen met de garantie van je auto.

Inzittenden Plus

Deze dekking vergoedt schade aan jou en je passagiers tot een maximum van EUR 1.000.000,-. (voor alle personen bij elkaar). Onder de dekking valt onder andere:

  • Overlijden
  • Medische kosten die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.
  • Een terugval in inkomen door blijvende invaliditeit.
  • Indirecte gevolgen van invaliditeit, zoals kosten voor aanpassing van de woning en gezinshulp.
  • Schade aan bagage
  • Schade aan persoonlijke eigendommen
Direct je premie berekenen