Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Autoverzekering

Autoverzekering

Een motorrijder zit niet altijd op de motor. Soms pak je liever de auto. Deze verzeker je natuurlijk ook via de KNMV. Want wij vinden dat je als motorrijder extra bewust bent van het verkeer om je heen. Je ziet meer dan een doorsnee weggebruiker. Ook als je autorijdt. Dat maakt de kans op schade kleiner. Daarom betaal je ook voor je autoverzekering een aantrekkelijke premie.

Voordelen

Hoge aanvangskorting, laag eigen risico
Naast een verrassend lage premie profiteer je van een laag eigen risico van EUR 150,- per schade. Bent u als eigenaar van de auto ouder dan 24 jaar en laat u uw auto besturen door iemand die jonger is dan 24 jaar? Dan geldt een extra eigen risico van EUR 250,-. Wanneer u de schade laat herstellen door een aangesloten schadeherstelbedrijf, wordt het eigen risico verminderd met EUR 150,-.

Gratis pechservice buitenland
Bij je autoverzekering is pechservice in het buitenland inbegrepen! Deze hoef je dus niet meer apart af te sluiten en scheelt per jaar heel wat euro’s. 

Uitgebreide hulp bij schade in binnen- en buitenland
Je kunt altijd rekenen op uitgebreide hulp bij schade in Nederland en in het buitenland. Zo regelen wij bijvoorbeeld bij een ongeval in het buitenland ervoor dat je je reis kunt voortzetten. Wij zorgen voor vervangend vervoer en dat je auto naar Nederland wordt vervoerd.

 

Bekijk de verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Direct je premie berekenen