Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Veelgestelde vragen autoverzekering - Korting


Terug naar het overzicht

Mijn bonus/malus trede is veranderd. Hoe komt dit?

Dit komt omdat wij een nieuwe bonus/malusregeling hanteren. Om te bepalen welke korting u volgens deze nieuwe regeling krijgt, is de bonus/malus trede opnieuw bepaald. Deze nieuwe trede kan een hogere korting betekenen, maar deze kan ook lager zijn. De door u opgebouwde schadevrije jaren zijn hiervoor leidend. Heeft u het afgelopen verzekeringsjaar geen schade gehad, dan heeft u een extra schadevrij jaar opgebouwd. Heeft u wel schade gehad, dan is het aantal schadevrije jaren verminderd.

Uw nieuwe trede, aantal schadevrije jaren en de daarbij behorende korting staan op het polisblad. De bonus/malusregeling kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden.

Terug naar boven

Wat gebeurt er met het Meerwielenvoordeel, het Zeswielenplan en de Move-regeling?

Het Meerwielenvoordeel, Zeswielenplan en de Move-regeling zijn vervallen. Daarmee is de mogelijkheid vervallen om het hoogste kortingspercentage te koppelen aan alle verzekeringen. Vanaf nu bouwt u schadevrije jaren en dus de korting op per polis en per motorrijtuig.

Een motorrijder is een bewuste rijder, ook als hij auto rijdt. Daarom hanteren wij nu voor alle motorrijders een extra voordelig en verlaagd basistarief voor zowel de motor- als autoverzekering. Iedere motorrijder kan daarvan profiteren.

Terug naar boven

Voordelen autoverzekering
  • Hoge aanvangskorting, laag eigen risico
  • Gratis pechservice buitenland
  • Uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland
  • Gratis vervangend vervoer

 

Contact Stel een vraag

Gebruik ons contactformulier.

Telefoon

071-364 31 50.

Post

KNMV Verzekeringen
Postbus 59
2200 AB Noordwijk