Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Dekking aansprakelijkheidsverzekering

Schade aan anderen

De KNMV Aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade die je toebrengt aan anderen. Het verzekerd bedrag is EUR 1.500.000,- per gebeurtenis. Je kan dit verhogen tot EUR 2.500.000,-. Soms is je aansprakelijkheid voor schade aan anderen niet verzekerd. Bijvoorbeeld als je die opzettelijk veroorzaakt. In de polisvoorwaarden lees je wanneer je aansprakelijkheid niet verzekerd is.

Schade door uw woning

De KNMV Aansprakelijkheidsverzekering vergoedt ook schade die jouw woning veroorzaakt aan anderen en waar jij als eigenaar aansprakelijk voor bent. Denk aan een dakpan die van je huis of schuur op de auto van de buurman waait – of op de buurman zélf. Die dekking geldt ook voor je eventuele recreatiewoning, stacaravan, tuinhuisje of tweede woning in Europa (behalve bij verhuur).

Overal ter wereld

De KNMV Aansprakelijkheidsverzekering dekt ook schade als je in het buitenland bent, wereldwijd. Voorwaarde is wel dat je in Nederland woont.

Voor je hele gezin!

Met de gezinsdekking zijn ook je partner, je kinderen én je huisdieren meeverzekerd.

Geen eurocent eigen risico

Als wij zeggen geen eigen risico dan bedoelen we ook géén eigen risico. Je komt niet voor onverwachte extra kosten te staan. Je betaalt niets tot het maximumbedrag waarvoor je bent verzekerd.

Direct premie berekenen

Samenstelling huishouden: