Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel je morst rode wijn op de nieuwe witte bank van de buurvrouw. Of je zoon schopt met zijn voetbal een voorbijganger van zijn fiets, waarna er sprake is van letsel. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Het is vervelend als je zelf de kosten hiervoor moet betalen.

De KNMV aansprakelijkheidsverzekering dekt schade die je per ongeluk veroorzaakt aan anderen. Je bent verzekerd voor schade aan personen, bedrijven en hun eigendommen. Ook gezinsleden, mensen die bij je inwonen of komen logeren en personeel in huis zijn meeverzekerd. Je bent verzekerd tot EUR 1.000.000,- per gebeurtenis.

Voordelen

  • Wereldwijd verzekerd
  • Ook voor uitwonende, studerende kinderen
  • Geen eigen risico

Wereldwijd verzekerd

De aansprakelijkheidsverzekering heeft een wereldwijde dekking. Niet alleen jij, maar ook je eventuele partner en kinderen zijn dus overal verzekerd tot standaard EUR 1.000.000 per gebeurtenis.

Ook voor uitwonende, studerende kinderen

Kinderen zijn meeverzekerd als je kiest voor een gezinsdekking. De kinderen zijn verzekerd zolang zij thuiswonend zijn of voor studie uitwonend. Op het moment dat zij op zichzelf gaan wonen en zelf de kost gaan verdienen, moeten zij een eigen aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Geen eigen risico

Dit betekent dat bij gedekte schades tot het verzekerde bedrag je niets hoeft bij te betalen.

 

Bekijk de verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Direct premie berekenen

Samenstelling huishouden: