Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

KNMV Private Motorlease

Onbezorgd rijden op een nieuwe BMW motorfiets voor een vast en voordelig maandbedrag. Dat kan met KNMV Private Motorlease. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Je weet exact waar je aan toe bent

Je stelt de motorfiets volledig naar eigen wens samen. De looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt bepaal je zelf. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin vrijwel alle kosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof en bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet je exact waar je aan toe bent. Je kunt onderstaande BMW motorfietsen privé leasen. 


BMW G 310 R 
vanaf € 199,- per maand*


BMW F 800 GS
vanaf € 329,- per maand*


BMW C 650 GT
vanaf € 339,- per maand*


BMW R nineT Scrambler
vanaf € 389,- per maand*


BMW R 1200 GS
vanaf € 409,- per maand*


BMW S 1000 XR
vanaf € 449,- per maand*

 

Zorgeloos rijden zonder risico

Je kunt gedurende de looptijd zorgeloos genieten van je BMW motorfiets. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het restwaarderisico en je levert de motorfiets gewoon weer in na afloop van de leaseovereenkomst. Je kunt natuurlijk ook de motorfiets overnemen.

Extra voordeel

Besluit je een BMW motorfiets privé te leasen via de KNMV, dan ontvang je een gratis KNMV lidmaatschap ter waarde van € 60, - per jaar en een gratis VRO Risico training (VRO-R) van de KNMV ter waarde van € 225, -. Deze training is gericht op het verhogen van jouw veiligheid en de verkeersveiligheid. De KNMV voert een actief beleid voor de belangen van hun motorrijdende leden en biedt ledenvoordeel op tal van gebieden die bijdragen aan jouw motorrijplezier én veiligheid. Daarnaast organiseert de KNMV evenementen, rijopleidingen, toertochten in Nederland en reizen naar het buitenland.

Voor wie is privé leasen interessant?

Privé leasen is interessant als je volledig ontzorgd wilt genieten van je nieuwe BMW motorfiets, maar niet in één keer een grote investering wilt doen. Ontvang je een onkostenvergoeding of een mobiliteitsbudget van de zaak? Dan is privé leasen helemaal interessant, want deze vergoeding kan je gebruiken om de maandelijkse leasetermijnen te voldoen.

Meeleasen van motorkleding en accessoires

Als je besluit om je BMW motorfiets privé te leasen via KNMV Private Motorlease, dan kan je ook originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

De voordelen van privé leasen met KNMV Private Motorlease

  • Je rijdt een gloednieuwe BMW motorfiets
  • Geen grote eenmalige investering
  • Scherp all-in tarief, je hoeft alleen nog te tanken
  • Alles wordt voor jou geregeld, je bent volledig ontzorgd
  • Je BMW Motorrad dealer is altijd jouw aanspreekpunt
  • Behartiging van jouw belangen door de KNMV
  • Extra ledenvoordelen bij de KNMV

All-in maandbedrag

De kosten voor onderstaande componenten zijn standaard inbegrepen in het vaste all-in maandbedrag. Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent. Optioneel kan je de overeenkomst uitbreiden met vervangend vervoer.

Rente en afschrijving
Uiteraard zijn rente en afschrijving inbegrepen in je maandbedrag.

All risk verzekering
Jouw BMW motorfiets is all risk verzekerd. Je hebt hierbij een eigen risico van slechts € 135,- per schadegeval. Zo ga je goed verzekerd op weg. Accessoires zijn kosteloos meeverzekerd tot €1.500,-.

BTW
Het maandbedrag van je privé lease overeenkomst is inclusief 21% btw.

Afleverkosten en leges
Ook hier geen onaangename verrassingen. De afleverkosten en leges zijn namelijk inbegrepen in het maandbedrag.

Pechhulp
Je kunt met een gerust gevoel de weg op. Bij pech in Nederland en in het buitenland staat de BMW Service Centrale namelijk direct voor je klaar.

Vervanging van banden
Vervanging is inbegrepen en vindt altijd plaats bij of via je BMW Motorrad dealer.

Houderschapsbelasting
De houderschapsbelasting voor je BMW motorfiets is inbegrepen in het maandbedrag. Ook hier hoef je dus niet meer naar om te kijken.

Onderhoud en reparatie
Voor onderhoud, reparatie en schadeherstel kan je terecht bij je BMW Motorrad dealer. Je dealer kent de motorfiets immers van binnen en van buiten.

Wil je weten wat de BMW motorfiets van jouw keuze maandelijks kost?

Bereken met de online tool snel en eenvoudig hoeveel de BMW motorfiets van jouw keuze maandelijks kost wanneer je deze privé least. Wil je specifieke opties toevoegen? Vraag dan een offerte op maat aan of ga naar je BMW Motorrad dealer. Je verkoopadviseur informeert je graag over de mogelijkheden en zorgt voor een offerte op maat.

*KNMV Private Motorlease is een product van BMW Financial Services. Genoemde maandbedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 10.000 per jaar. BMW Financial Services is een handelsnaam van BMW Financial Services B.V., Madame Curielaan 1, 2289 CA Rijswijk. Wij staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij staan ingeschreven in het AFM-register onder nummer 12012866 en bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27130693.