Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Extra data voor VRO’s beschikbaar

Veel vraag naar de Voortgezette Rijopleidingen tijdens de MOTORbeurs Utrecht Veel vraag naar de Voortgezette Rijopleidingen tijdens de MOTORbeurs Utrecht

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht was er ontzettend veel vraag naar onze Voortgezette Rijopleidingen (VRO). Een groot deel van onze opleidingen liep dankzij alle boekingen vol. Omdat we alle motorrijders de mogelijkheid willen bieden om dit jaar deel te nemen aan een VRO hebben we deze week extra opleidingsdata vastgelegd. Deze data zijn vanaf vandaag te boeken.

Veel vraag naar ‘Back on Bike’ training

Een van de trainingen die veel is geboekt is de ‘Back on Bike’ training. Dit is een laagdrempelige training van een halve dag, speciaal voor motorrijders die aan het begin van het seizoen even opgefrist willen worden en voor de motorrijders die een aantal jaren niet hebben gereden. Op 9 april zijn nog plekken vrij voor deze training die op het oefencircuit in Lelystad wordt gegeven. De perfecte start voor het nieuwe seizoen!

VRO Risico in Friesland en Drenthe

Behalve de reguliere cursussen wordt ook de VRO Risico door motorrijders in Friesland en Drenthe veel geboekt. Motorrijders in deze provincies profiteren van een subsidie waardoor zij de cursus voor slechts € 50,- kunnen volgen. Het aantal plekken voor deze opleidingen is beperkt in verband met de hoogte van de subsidie. De VRO Risico in Friesland is op dit moment uitverkocht, maar in overleg met de provincie Fryslân verwachten we daar komende weken extra plaatsen voor beschikbaar te kunnen stellen.

KNMV Voortgezette Rijopleidingen

De rijopleidingen van de KNMV zijn in de motorwereld veel besproken én vaak gevolgd. Alle oefeningen zijn ontwikkeld en verbeterd door professionele instructeurs op basis van feedback van cursisten. Welke opleiding je ook kiest: de KNMV-instructeur zal er alles aan doen om je aan het einde van de dag met een 'big smile' naar huis te laten gaan. Het is bekend dat de motorrijder een grotere kans op een ongeval heeft dan een automobilist, echter door het volgen van een cursus zal je zien dat motorrijden niet gevaarlijk hoeft te zijn maar enorm veel plezier kan opleveren!

Bij de KNMV geen vermanende vinger dus, maar cursussen waar je als motorrijder baat en plezier van hebt.

Trefwoorden