Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

VRO Allroad Advanced

De VRO Allroad Avanced gaat verder waar de VRO Allroad Basic-training stopt. Deze cursus is ideaal voor de motorrijder die nóg meer uit zijn of haar allroadmotor wil halen.

Locatie en niveau

Locatie en niveau

 

 

 

Waarom VRO Allroad Advanced

De VRO Allroad Advanced-training sluit aan op de Allroad Basic-training en is bedoeld voor deelnemers die deze basistraining zonder problemen hebben gevolgd of al voldoende allroad-ervaring hebben. In deze training ligt het tempo wat hoger en zijn de oefeningen moeilijker en uitdagender. Ook deze training is in de basis bedoeld voor berijders van zware allroad motoren.

Oefeningen

De dag begint met een korte herhaling van je stuur- en remtechniek. Daarna oefen je het rijden van single tracks en het nemen van obstakels. In de middag rijd je een mooie en afwisselende route over zandpaden waarbij je oefent in het wisselen van sporen en het rijden op snelheid. We komen langs een nieuwe oefenlocatie die speciaal is aangelegd voor deze Advanced training. Hier hebben we mooie uitdagingen gecreëerd voor deelnemers die alles uit hun zware allroad willen halen!

Deelname

Je volgt de cursus in groepjes van drie tot vijf deelnemers per instructeur. Zorg zelf voor goede kleding die afgestemd is op weersomstandigheden en hard werken! Neem eventueel een droog shirt mee voor op de terugweg. Uit ervaring kunnen we aangeven dat tijdens deze cursus al menig zweetdruppel is gevallen.

Motorhuur

Als je niet over een geschikte motor beschikt, kun je deze huren bij onze instructeur. Klik hier voor types en prijzen.

Certificaat:

Uiteraard ontvang je na afloop van de training een persoonlijk certificaat van deelname.

Locatie en tijd

De VRO Allroad start op de cursuslocatie in Diepenheim en wordt afgesloten in Apeldoorn. De opleidingsdag start om 9.00 uur en is om ongeveer 16.30 uur afgelopen.

Prijzen

  • KNMV-leden € 265,-
  • Niet-leden € 295,-

Service

Inschrijven

Schrijf je in via de cursuskalender. Let op dat je kiest voor de datum van jouw voorkeur.