Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Team NL onderweg naar de MXoN 2017!

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober staan bij de echte motocross diehards al met een rode stift omcirkeld in hun agenda. Op het Engelse Matterley Basin komen de beste motocrossers ter wereld voor de Motocross of Nations.

 

MX of Nations Reis

Op het Engelse Matterley Basin komen de beste motocrossers ter wereld voor de Motocross of Nations. De KNMV organiseert een compleet verzorgde reis naar de MXoN om als één oranje blok achter ons Nederlandse team te staan!

Wil jij met ons mee naar Matterley Basin? Bekijk dan nu onze reis!

Herlings, Coldenhoff en Bogers vormen TeamNL tijdens de MX of Nations

Het ijzersterke trio Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers vormen net als vorig jaar het Nederlandse team tijdens de Motocross of Nations (MXoN). Op 1 oktober wordt dit officieuze wereldkampioenschap voor landenteams georganiseerd in het Engelse Matterley Basin.

Bekijk het volledige artikel hier.

Kom naar de MXoN uitzwaaidag op 24 september

Op zondag 24 september hebben fans de kans om Team Nederland nog een hart onder de riem te steken tijdens de uitzwaaidag op Motorsportpark Gelderland Midden bij Arnhem. 

Tijdens het evenement, dat gratis toegankelijk is, wordt het team officieel gepresenteerd, komen fans oog in oog met hun idolen tijdens een handtekeningensessie en wordt, tussen de georganiseerde crosswedstrijden door, een demo gegeven door het Nederlandse trio.

 Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie.