Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Zaterdag 8 april NK Jeugd Enduro in Rilland

Na een succesvolle start in Westerbork start het NK Jeugd Enduro zaterdag in Rilland. Foto: Henk van der Spek / Enduro.nl Na een succesvolle start in Westerbork start het NK Jeugd Enduro zaterdag in Rilland. Foto: Henk van der Spek / Enduro.nl

Op zaterdag 25 maart zijn we van start gegaan met het NK Jeugd Enduro in Westerbork. Met vijftig deelnemers en prachtig weer was dit een mooie start van het nieuwe seizoen. Aanstaande zaterdag, 8 april, organiseert MEVZ de tweede ronde van het kampioenschap in Rilland.

Om 9 uur 's ochtends beginnen de jonge endurorijders aan hun wedstrijd die bestaat uit twee proeven van respectievelijk 3 en 6,5 kilometer met een stukje verbinding ertussen. De rijtijd per ronde is vastgesteld op 32 minuten. Er zijn ruim 30 aanmeldingen, het wordt een echte enduro voor sporter en machine!

Na de finish van de jeugd wordt de baan aangepast voor een Cross Country. Deze voert kris-kras over de crossbaan van MC Rilland, de 4x4 baan met technische onderdelen zoals boomstammen en buizen en de afwisselende omgeving met weilanden en bossen. De totale lengte van het parcours is ongeveer 11,5 kilometer.

Kijk voor meer informatie op www.mevz.nl.

Trefwoorden

Meer nieuws