Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Baco-instructieavonden SALZ

Foto: KNMV Foto: KNMV

Bij SALZ staat veiligheid voorop. Daarom heeft SALZ in de maand mei in Amersfoort twee baco-instructieavonden georganiseerd.

KNMV trainer Thomas Tap gaf door middel van een instructiepresentatie meer inzage in de rol als baancommissaris. Vanuit de zaal was er veel interactie over diverse situaties die je als baco kunt meemaken. Tot slot is er een toets afgenomen om te kijken of alle stof daadwerkelijk is blijven hangen. Dit bleek het geval, want uiteindelijk zijn alle 58 baancommissarissen geslaagd. Zij mogen zich voor een periode van drie jaar gecertificeerd baancommissaris noemen.
 
Afgelopen weekend heeft SALZ een speciaal moment ingepland om alle baancommissarissen hun bacopas en goodie bag te overhandigen. De goodie bag zit vol met materialen die een baancommissaris nodig heeft, namelijk: een veiligheidshesje, een setje Alpine oordoppen, een notitieblokje en een naslagwerk over de KNMV baancommissaris Motocross. Bij SALZ kunnen de rijders komend jaar met een veilig gevoel rijden met dit mooie aantal opgeleide baancommissarissen en een circuit dat KNMV goedgekeurd is. 
 
Wilt u ook een baco-instructieavond organiseren voor uw club? Neem dan contact op met Joska Le Conté, j.leconte@knmv.nl 026-3528519.

Trefwoorden

Meer nieuws