Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Terugblik tweede trainingsstage MX in Spanje

De laatste dag van de tweede training tijdens de winterstage 2016. Foto: KNMV. De laatste dag van de tweede training tijdens de winterstage 2016. Foto: KNMV.

Onder leiding van KNMV bondscoach Marcel Hartman vertrok de Internationale KNMV motorcross-selectie, bestaande uit Raivo Dankers, Nancy van de Ven, Kay Karssemakers, René de Jong, Marcel Conijn en Raf Meuwissen, op 26 januari naar Spanje voor de tweede gezamenlijke training tijdens de winterstage. Zaterdag 6 februari vloog de groep weer terug naar Nederland.

“We hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt; het was lekker weer en we hebben de training mooi af kunnen sluiten”, aldus Marcel Hartman. Nu volgt voor bovenstaande selectie een volgende periode van voorbereiding. “In Spanje is vooral getraind op harde ondergrond. Nu in Nederland wordt het trainen op zand weer opgepakt. Nancy heeft nog heel even om zich voor te bereiden op Qatar, waar zij eind februari aan het WK Dames gaat deelnemen. Raf rijdt aankomend weekend in Italië. De rest van de jongens blijft in Nederland, maar ook zij hebben al genoeg gepland staan om zich nu al goed op voor te bereiden!”, besluit Marcel.

Trefwoorden

Meer nieuws