Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Bondscoaches

De KNMV kent voor twee takken van motorsport een bondscoach: motocross en wegrace.

Motocross

Marcel HartmanSinds 1 oktober 2012 is Marcel Hartman de KNMV-bondscoach Motocross. Marcel is zelf oud-motocrossrijder en heeft op topniveau internationale wedstrijden gereden. Eind jaren ’90 heeft hij zijn trainersdiploma (jeugdmotorsporttrainer) behaald.

Marcel is altijd veelvuldig op motocrosscircuits te vinden en hij heeft veel rijders begeleid en gecoacht. Samen met andere gediplomeerde trainers heeft hij motocrosstrainingsweken georganiseerd. Voor de KNMV werkte hij eerder als trainer voor de selectie in district Midden en als trainer/begeleider van rijders op WK- en EK-evenementen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de MX? Volg de MX-bondscoach op Twitter!

Wegrace

Barry VenemanBarry Veneman is KNMV-bondscoach Wegrace sinds 1 september 2011. Op zijn 16e begon hij met brommerraces. Inzet, durf en talent brachten hem uiteindelijk tot het WK Supersport.

Als topsporter in de wegrace heeft hij veel van de wereld gezien, maar vooral veel ervaring en kennis opgedaan. Zelf is hij geschoold om voor de klas te staan en rondt momenteel zijn opleiding tot MT-3 af. Inmiddels is Barry aardig gesetteld binnen de KNMV en werkt hij sinds een jaar met de selectierijders (incl. buitenlandstage). De resultaten zijn nu al goed te noemen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de wegrace? Volg de bondscoach Wegrace op Twitter!