Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Info voor sporters

Voor onze KNMV Basis Sportlicentiehouders in Nederland hebben we collectief twee verzekeringen afgesloten: een ongevallen- en een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen gelden alleen tijdens deelname aan door de KNMV georganiseerde evenementen. Denk hierbij aan wedstrijden, trainingen en overige motorgerelateerde evenementen.

Ongevallenverzekering

Deze verzekering keert een bedrag uit als je tijdens een KNMV-evenement door een ongeval komt te overlijden of bij blijvende invaliditeit. Klik hier voor meer informatie.

Aansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering dekt zowel materiële schade als letselschade die door jou aan andere personen, zijnde niet-deelnemers, is toegebracht tijdens KNMV-evenementen. 

Wie vallen onder de ongevallendekking?

De collectieve ongevallendekking geldt niet enkele voor startlicentiehouders, maar ook voor officials, clubmedewerkers en toeschouwers. Daarnaast is er voor de Euro-, Internationale-, EK- en WK-licentiehouders een aparte ongevallendekking geregeld die valt onder de reglementen van de FIM Europe en FIM.

Je verzekerd bedrag ophogen?

Wij bieden de mogelijkheid om individueel het verzekerde bedrag voor de ongevallendekking op te hogen. Kijk voor meer informatie op knmv.krollerboom.nl of mail knmv@krollerboom.nl.

Verzeker je crossmotor met de MX-Polis

Een andere verzekering die voor sporters interessant is, is de KNMV MX-polisCrossmotoren worden na diefstal bijna nooit teruggevonden. Om ervoor te zorgen dat jij of je kind kan blijven genieten van het motocrossen, is de KNMV MX-polis ontwikkeld. Deze verzekering is voor alle amateursporters die aan motocross doen en in het bezit zijn van een KNMV-licentie.