Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Kijk-activiteiten

Foto: KNMV. Foto: KNMV.

Er valt van alles te zien tijdens de KNMV Motordag op 2 mei in Lelystad. Op deze pagina een overzicht van alle kijk-activiteiten.

Tentoonstelling klassiekers

Liefhebbers van klassieke motoren kunnen hun hart ophalen bij de tentoonstelling van diverse oude motoren van minimaal 25 jaar oud. Diverse eigenaren stellen hun grote trots ten toon, vergezeld van technische informatie over de motor. Misschien staat het merk en type van jouw eerste motor er ook tussen? 

Motormarkt

Leuk om overheen te lopen: de Motormarkt! Hier is van alles te zien en te koop op het gebied van motoren: van kleding tot en met gehoorbescherming. Diverse KNMV-partners en andere partijen zijn op de Motormarkt vertegenwoordigd.

Steile Wand

De KNMV Motordag 2015 heeft er een attractie van formaat bij. Henny Kroeze zal op 2 mei met zijn Steile Wand op het evenemententerrein in Lelystad aanwezig zijn. Bij de Steile Wand-shows is spektakel gegarandeerd! Kroeze toont op zijn antieke Indianmotor dat het mogelijk is om de loodrechte wanden van de houten ton met zijn klassieker te berijden. En daar blijft het niet bij: Kroeze zal samen met zijn team op de Indian diverse stunts doen die grenzen aan het ongelofelijke. Als publiek bekijk je de actie van bovenaf en beschik je dus over eersteklas plaatsen.