Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Allroad

Foto: BMW Group Foto: BMW Group

Een allroadmotor past het beste bij jou.Niet alleen avonturiers weten de allroad te waarderen. Ook mensen die dagelijks heen en weer naar hun werk rijden, houden van dit robuuste motortype. Dankzij de vele bagagemogelijkheden, het brede stuur en de hoge zitpositie rijd je als een vorst. Niet voor niets prijken de diverse allroadmodellen bovenaan in de Nederlandse verkoopstatistieken voor motoren.

Allroads zijn er van relatief goedkoop tot heel duur, met een keur aan accessoires en elektronische pakketten waar je u tegen zegt. Wat dacht je bijvoorbeeld van semi-actieve vering? Je kiest een standaardinstelling en de motor past zich aan, al naar gelang de staat van het wegdek. Niet alles is overigens automatisch, want als je ABS hebt, moet je dit zelf uitzetten op onverhard.

De laatste jaren is de keuze voor allroads flink uitgebreid en dan met name in het zware segment. Maar ook de lichtere modellen zijn niet te versmaden en staan garant voor een heerlijk potje sturen. Denk maar eens aan een Kawasaki Versys 650 of een Suzuki V-Strom 650.