Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

FIM Motocamp 2017

Het FIM Motocamp vindt plaats in de regio Casentino in Toscane. Foto: Re Fenice Het FIM Motocamp vindt plaats in de regio Casentino in Toscane. Foto: Re Fenice

Het FIM Motocamp wordt gehouden van 21 tot en met 24 juni in de Italiaanse plaats Poppi. Poppi ligt in het oostelijke deel van Toscane in de provincie Arezzo. De deelnemers aan het FIM Motocamp maken tijdens een driedaags programma kennis met het land en de Italiaanse gebruiken. Zoals de naam van het evenement al aangeeft overnachten de deelnemers in hun eigen meegebrachte tent.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 155,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de afdracht voor de camping, 3x diner, 3x ontbijt, 2x lunch, herinneringsplakkette of speld, andere door de organisatie beschikbaar gestelde souvenirs en administratiekosten.

Naast het vaste programma is het mogelijk om twee dagen vooraf deel te nemen aan de optionele excursies die de organisator organiseert. Op 19 juni wordt een excursie per bus naar Arezzo (€ 20,- per persoon) aangeboden en op 20 juni vindt een excursie per bus naar Sienna (€ 25,- per persoon) plaats. De extra overnachtingen kosten € 15,- per persoon per nacht en dat bedrag is inclusief ontbijt.

Ook is het mogelijk om een herinneringsshirt te bestellen. De prijs hiervan is afhankelijk van het aantal deelnemers dat een herinneringsshirt wil en is daarom nog niet bekend.

Om je aan te melden voor het FIM Motocamp moet je het door de organisator beschikbaar gestelde inschrijfformulier en het accommodatieformulier invullen en sturen naar de KNMV. Dit kan per post: KNMV, afdeling Serviceteam, Postbus 650, 6800 AR  Arnhem of per mail naar toer@knmv.nl. Voor verdere informatie over het programma is er het aanvullend reglement voor het FIM Motocamp 2017 en de website http://fim-motocamp2017.com/

Klik hier voor het aanmeldformulier.
Klik hier voor het accommodatie.
Klik hier voor het algemeen reglement.

De inschrijf- en accommodatieformulieren dienen voor 15 april aanstaande door de KNMV ontvangen te zijn.