Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

KNMV Motorpechservice

Foto: KNMV Foto: KNMV

Wist je dat je als KNMV-lid recht hebt op de gratis KNMV Motorpechservice in Nederland, inclusief jouw woonplaats? Een prettige gedachte wanneer je tijdens een heerlijke motorrit in Nederland pech krijgt met jouw motor.

Van de KNMV Motorpechservice mag je verwachten dat zij er alles aan doen om je weer op weg te helpen. Dit doen zij door sleutelhulp te verrichten. Dankzij de kennis van motorpech, kunnen zij in 9 van de 10 de pechgevallen ter plekke oplossen. Zo kun je als KNMV-lid direct met de eigen motor weer verder. Het telefoonnummer staat op de voorzijde van je ledenpas vermeld en wij adviseren je lidmaatschapsnummer en telefoonnummers op te slaan in je mobiele telefoon.

Pechgeval melden:

Uitsluitend in geval van pech kun je bellen met KNMV Motorpechservice: 026-2051502.

Buiten Nederland :  Raadpleeg je groene kaart voor de telefoonnummers en sla deze op in je mobiele telefoon

Indien je bij KNMV Verzekeringen een motorverzekering hebt afgesloten is de pechservice buitenland incl. vervangend vervoer inbegrepen. Raadpleeg hiervoor de groene kaart voor het juiste telefoonnummer.

Vragen over je lidmaatschap?

Voor vragen over het lidmaatschap kun je contact opnemen met het KNMV Serviceteam op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur via 026 - 352 8510 of stuur een mail naar serviceteam@knmv.nl.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden KNMV Motorpechservice

Aanvullende pechservice

Tegen betaling is het voor KNMV leden  mogelijk om aanvullende modules voor de motor en ook voor de auto af te sluiten. Klik op de betreffende link voor meer informatie of bel met de customer service KNMV Motorpechservice: 070-3145116.

  • Foto: KNMV
    Motor De gratis KNMV Motorpechservice geeft recht op hulp bij pech met de motor in Nederland, inclusief woonplaats!
  • Auto Je beschikt naast je motor, waarvoor pechservice bij het lidmaatschap is inbegrepen, over een auto. Tegen betaling kun je ook met je auto verzekerd zijn van pechservice.
  • Not found image
    Declaratieformulier Heb je onderweg gebruik gemaakt van de KNMV Motorpechservice, dan kun je voor je declaratie gebruik maken van het declaratieformulier.