Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Korting bij MyRoute-app

Lekker toeren met de motor, over de mooiste wegen, met veel bochten en het meest indrukwekkende uitzicht. De ideale route, dat is waar iedere motorrijder naar op zoek is. De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) helpt haar leden op weg en gaat samenwerken met MyRouteApp B.V..

Om leden te laten genieten van elkaars mooiste routes wordt binnen de MyRouteApp een KNMV-community gestart. In deze community komen, behalve routes van leden, ook de mooiste routes van KNMV-toerbegeleiders beschikbaar. Hiermee beschikken leden niet alleen over een zeer complete routeplanner, maar krijgen ze ook toegang tot de mooiste routes in binnen- en buitenland.

Informatie over MyRoute-app

Website MyRoute-app

Ledenvoordeel

Als KNMV-lid krijg je MyRoute-app Gold twee maanden gratis en 25% korting op MyRouteApp Gold 1 jaar of MyRouteApp Gold Lifetime. Ga naar www.myrouteapp.com/go en vul de kortingscode in.

De kortingscode wordt op 11.11.2016 verstuurd naar KNMV-leden via de KNMV nieuwsbrief. Neem contact op met het KNMV serviceteam om de kortingscode nogmaals op te vragen.