Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Grip

Vier keer per jaar ontvang je het gratis ledenmagazine Grip, met populaire rubrieken zoals 'Mijn motor', 'Over de grens', updates over belangenbehartiging en seizoensgerelateerde artikelen.

Grip wordt vier keer per jaar naar alle 55.000 KNMV-leden verstuurd, die het blad waarderen met een rapportcijfer van meer dan een 7.

Award voor Grip

In 2012 werd Grip professioneel bekroond met de Grand Prix Customer Media Award. Het is een prijs waar we trots op mogen zijn en waarmee we ons kunnen scharen tussen namen als: C1000, Delta Lloyd, Natuurmonumenten, KLM en Vodafone. Volgens de zevenkoppige jury straalt het plezier waarmee ons blad wordt geproduceerd er vanaf.

Vooral op de rubriek ‘Mijn Motor’ wordt door onze leden enthousiast gereageerd en dat willen we graag zo houden, want wat is er leuker dan die jeugdfoto’s en de bijpassende modellen in het KNMV-magazine?

KNMV-leden op de cover

In elke editie staat bovendien een ander KNMV-lid met zijn motor op de cover, met aansluitend op pagina 5 een kort interview in onze rubriek 'Leden voorop'.

Doe zelf mee, stuur een foto van jezelf met je eerste motor naar: KNMV, Redactie Grip, Antwoordnummer 1306, 6800 VC Arnhem (postzegel niet nodig), of naar e-mail: redactie@knmv.nl. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en sinds welk jaar je lid bent.