Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Alpine oordoppen korting

Foto: Alpine oordoppen Foto: Alpine oordoppen

Nu ook 15% korting op de SleepSoft of SwimSafe i.c.m. universele MotoSafe oordoppen

Relaxed op vakantie deze zomer? Vergeet dan niet de herbruikbare filteroordoppen van Alpine mee te nemen! Als lid krijg je nu namelijk naast je standaard korting op de MotoSafe, ook 15% korting op de SleepSoft of SwimSafe wanneer je deze i.c.m. de MotoSafe aanschaft. De SleepSoft dempt omgevingsgeluiden en gesnurk zodat jij heerlijk relaxed wakker wordt. Heb je wel eens last van water uit de zee of het zwembad dat in je oren komt? Kies dan de SwimSafe i.c.m. de MotoSafe oordoppen. Bestel je oordoppen vóór 1 augustus met dubbele korting via www.alpine.nl en gebruik de KNMV kortingscode*.

Relaxed motorrijden met Alpine oordoppen

Van motorrijden wil je vooral genieten. Helaas ervaren motorrijders na een lange rit vaak een irritante piep in de oren en een erg vermoeid gevoel. Dit wordt veroorzaakt door het enorme geluidsniveau van windruis onder de helm. Die is bij een snelheid van 120 km/u gemiddeld 98 dB waardoor je al na 7 minuten blijvende gehoorschade op kunt lopen. Bovendien raak je eerder vermoeid en ben je minder geconcentreerd op het verkeer. Alpine heeft hiervoor de ideale filteroordoppen ontwikkeld voor elk type motorrijder: de MotoSafe. Hiermee demp je schadelijke en vermoeiende geluiden, terwijl je het verkeer, de motor en je communicatiesysteem nog perfect kunt horen.

Nieuw! Alpine MotoSafe oordoppen lijn

Eind februari heeft Alpine haar gloednieuwe Alpine MotoSafe lijn gelanceerd. De oordoppen zijn uitgerust met zachte, flexibele filters en hebben een uniek model. Hierdoor zitten ze super comfortabel onder de helm, ook bij lange ritten. De nieuwe MotoSafe lijn is beschikbaar in verschillende uitvoeringen:

- MotoSafe® Tour : Gemiddelde demping (17dB). Ideaal bij onder andere toertochten, vakanties en op de snelweg.
- MotoSafe® Race : Zware demping (20dB). Ideaal voor op de snelweg, het circuit of bij een open helm.
- MotoSafePro® : Bestaat uit een complete set MotoSafe® Tour en MotoSafe® Race oordoppen. Ideaal voor verschillend gebruik en hierbij zelf de demping te kunnen kiezen.

Productinformatie over MotoSafe Pro, MotoSafe Tour en MotoSafe Race.

Meer weten? Kijk op www.alpine.nl/motor-oordopjes.

*De kortingscode heeft onlangs in de KNMV nieuwsbrief gestaan. Vergeten? Geen probleem, stuur een mailtje naar serviceteam@knmv.nl en ontvang de nieuwe kortingscode.