Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Vacaturebank

Foto: Pim Hendriksen Foto: Pim Hendriksen

Op deze pagina vind je alle vacante vacatures voor een vrijwilligerspositie op het gebied van recreatief motorrijden binnen de KNMV.

De KNMV kent vele verschillende disciplines en daarbij veel verschillende vrijwilligersfuncties. Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de KNMV? Onderstaand vind je de functieomschrijvingen van de vacante functies. Je kunt per e-mail reageren op een vacature via g.nieuwenhuis@knmv.nl.

Openstaande vacatures

Voorzitter district (district Noord en West)

SecretarisDe districtsvoorzitter zit de vergaderingen van het districtsbestuur voor en bepaald samen met de overige districtbestuurders het districtsbeleid en zorgt voor de uitvoering ervan. Het districtsbeleid wordt in goed overleg met de KNMV opgesteld zodat de KNMV en het bestuur op één lijn opereren.

Bekijk hier de taakfunctieomschrijving. Of vul direct het aanmeldformulier in.


Toercommissaris district (district West)

ToercommissarisHarm Huitema over zijn taken als toercommissaris in één van de vijf districten: “Het leukste aan mijn functie van toercommissaris vind ik dat je clubs ondersteund en dat ik daarin mijn passie over kan dragen. En ondertussen oefen ik ook nog mijn hobby uit, namelijk het rijden van toerritten!”

Bekijk hier de taakfunctieomschrijving. Of vul direct het aanmeldformulier in.


Penningmeester district (district Noord)

PenningmeesterPenningmeester Egbert Braakman over zijn taken als penningmeester bij één van de vijf districten: “Voor een goed verstaander zijn cijfers niet saai. Cijfers vertellen feiten en geven trends aan.”Bekijk hier de taakfunctieomschrijving. Of vul direct het aanmeldformulier in.

Secretaris district (district Noord)

SecretarisNolly Nouwens-Theunissen over haar taken als secretaris bij één van de vijf districten: “Een secretaris is o.a. vraagbaak, steunpilaar en regelaar. Voor wie dit op het lijf geschreven is, geeft deze functie veel voldoening en bij juist functioneren ook veel waardering.”


Bekijk hier de taakfunctieomschrijving. Of vul direct het aanmeldformulier in.

Overige vacatures

Er zijn ook diverse vacatures voor motorsportofficials. Neem hier een kijkje!