Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Lidmaatschap

 • Hoe wijzig ik mijn adresgegevens ?

  Door in te loggen op 'Mijn KNMV' met jouw relatienummer en wachtwoord kun je je gegevens wijzigen. Mocht dit niet lukken, dan kun je het contactformulier invullen of contact opnemen met het KNMV Serviceteam op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur via 026-3528510.

 • Ik ben mijn ledenpas kwijt, hoe vraag ik een nieuwe aan ?

  Via het contactformulier op onze site kun je een nieuwe ledenpas aanvragen. Of neem contact op met de KNMV Serviceteam op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur via 026-3528510. Je betaalt hiervoor geen extra kosten.

 • Hoe vraag ik een nieuwe inlogcode aan om in te loggen op 'mijn KNMV' ?

  Klik  in het inlogscherm van 'Mijn KNMV' op 'wachtwoord vergeten'. Vul jouw relatienummer (deze staat op je ledenpas) en e-mailadres in. Zodra je op 'verzenden' klikt, krijg je een link toegestuurd om een wachtwoord te wijzigen.

 • Hoe vraag ik een cadeaubon aan?

  Dat kan door op www.knmv.nl/Lidmaatschap/Cadeaubon1/ het formulier in te vullen en dit te verzenden. Als gever bepaal je de waarde van de bon waarmee je naar wens gedeeltelijk of volledig een KNMV-lidmaatschap, -reis of (bijna) elke KNMV-rijopleiding cadeau kunt doen. Als gever ontvang je de bon per post en wordt het bedrag automatisch van je rekening geïncasseerd. Bij vragen of opmerkingen staat het KNMV Serviceteam voor je klaar: 026-352 8510. Of mail naar shop@knmv.nl

 • Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

  Wil je je lidmaatschap van de KNMV opzeggen? Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en dient voor 1 november te worden opgezegd. Dit kan per e-mail, onder vermelding van de reden van opzegging, naar serviceteam@knmv.nl of per brief naar KNMV Serviceteam, Postbus 650, 6800 AR in Arnhem.

  Je ontvangt een bevestiging per e-mail of per post als dit verwerkt is. Let op: heb je een uitbreiding van de pechservice afgesloten, geef dit dan ook aan.

 • De wet is gewijzigd. Kan ik mijn KNMV-lidmaatschap nu elke maand opzeggen?

  Nee, dit kan niet. Voor (sport)verenigingen is namelijk een uitzondering gemaakt. De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) valt ook onder deze uitzondering. Voor verenigingen wordt een verbod op automatische verlenging van het lidmaatschap niet wenselijk geacht, aangezien zij veelal een jaar vooruit moeten plannen.

  Daarom is voor de KNMV een lichter regime van toepassing. Wel dienen wij onze leden op eenvoudige wijze te informeren over hoe het lidmaatschap kan worden opgezegd. Dit doen wij via onze website en via ons magazine Grip.

  Opzeggen dient vóór 1 november te gebeuren en kan schriftelijk, onder vermelding van de reden van opzegging, via brief naar KNMV, Postbus 650, 6800 AR Arnhem of stuur een e-mail naar serviceteam@knmv.nl.

 • Waar kan ik met vragen terecht over mijn verzekering bij KNMV Verzekeringen??

  Ga naar www.knmv.nl/verzekeringen of neem op werkdagen tijdens kantooruren contact op met KNMV Verzekeringen via 071-3643150. U kunt ook een e-mail sturen naar info@knmvverzekeringen.nl.

  Door in te loggen in Mijn Polismap kunt u uw polis gegevens inzien, wijzigingen doorgeven en factuur- en schadegegevens opvragen.