Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Clubs

 • Wat doet een toerclub?

  De toerclubs organiseren toertochten en zorgen dat de motorrijders onderling bijeenkomen. De toerclubs komen daarnaast bij elkaar tijdens bijeenkomsten hun toertochten met elkaar af te stemmen, zodat er geen toertochten op dezelfde momenten gereden worden. Ook is de club verantwoordelijk voor het werven van hun eigen leden. Om deze leden een extraatje te bieden kan een club een KNMV-spreker in huren. Dit kan gaan over verschillende onderwerpen, zoals social media, navigatie, voortgezette rijopleidingen of over de KNMV in het algemeen.
 • Welk voordeel heeft een club van het KNMV-lidmaatschap?

  Een club die lid is bij de KNMV geniet verschillende voordelen, kijk hiervoor op www.knmv.nl/Clubs/Voor-clubs/Clubvoordelen/. Daarnaast is het zo dat hoe groter de KNMV-achterban is, des te meer daadkracht de KNMV in Den Haag kan laten zien. Immers: de KNMV voert een actief lobbybeleid.
 • Waarom zou ik lid worden van een motorclub?

  Een motorclub heeft een toegevoegde waarde voor de motorrijder die ervan houdt om met gelijkgestemden op stap te gaan en/of mooie routes te rijden, zonder deze zelf te hoeven samenstellen. Vaak biedt een motorclub ook nog meer activiteiten aan dan toeren alleen.
 • Waarom KNMV-lid worden via een toerclub?

  Allereerst creëert de club door meer leden meer draagvlak, daarnaast verdient de club met ieder nieuw aangebracht lid bij de KNMV € 10,- voor in de clubkas! Op die manier kan de club de kosten terugverdienen die het maakt voor het eigen KNMV-lidmaatschap.