Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

District West

Foto: Renze van Noord Foto: Renze van Noord

District West omvat de provincies Zuid-Holland en Zeeland en loopt van de Zuid-Hollandse kust, via de Bollensteek, het Groene Hart, de Zuid-Hollandse Eilanden en de Zeeuwse kust tot in Zeeuws Vlaanderen.

Dit zorgt voor een prachtige gevarieerde omgeving om mooie motorritten te organiseren. Heerlijk slingeren langs rivieren, cruisen langs het strand en zelfs een uitstapje naar de Zuiderburen, alles is mogelijk!

In district West is een groot aantal clubs actief, al organiseren deze vooral besloten toertochten. Een aantal ritten is wel open voor niet-clubleden, maar er valt er op dit gebied nog veel te winnen in district West. Toercommissaris voor dit district is Kay van Geuns.

Evenementen District West

Overal in het district worden met grote regelmaat evenementen georganiseerd. Niet alleen motorritten, maar ook erg gezellige motortreffens, zoals het jaarlijkse Motortreffen van MV Rijnsaterwoude in het eerste weekend van juni. Voor een actueel overzicht van de ritten en evenementen: kijk even op de toerkalender van de KNMV-site.

Facebook

Bezoek ook eens onze Facebook-pagina en klik op 'vind ik leuk'. Zo blijf je op een makkelijke manier op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw district.