Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

District Oost

Foto: Renze van Noord Foto: Renze van Noord

Het district Oost omvat de provincies Overijssel en Gelderland. Het bestuur bestaat momenteel uit negen vrijwilligers, die naast de voorzitter, secretaris en penningmeester actief zijn op het gebied van motorsport, milieu en recreatief motorrijden.

Deze motorliefhebbers in optima forma bezoeken toerclubs, nemen deel aan toerritten en kunnen zo ook controleren hoe het zit met veiligheid e.d. Zij spreken dit ook door met het bestuur van de organiserende club. In Overijssel en Gelderland zijn 79 clubs aangesloten bij de KNMV (32 in Overijssel en 47 in Gelderland). Toercommissarissen zijn Gerard Kral (tevens bestuurslid Oost), Ivo van Huet en Martin Woldering.

Evenementen District Oost

De toerclubs organiseren toertochten en activiteiten voor eigen leden maar ook voor motorrijdend Nederland. Clubs met een eigen clubhuis starten hun activiteit vanuit hun eigen clubhuis zodat de deelnemers ook kennis kunnen maken met de club. De georganiseerde evenementen kunnen naast toertochten voor de bezitters van de moderne motoren ook voor de houders van een klassieker- of veteraanmotor georganiseerd worden.

Bijzonder evenement is de VMTC Motary. Deze toertocht wordt in samenwerking met de lokale afdeling van de Rotary georganiseerd, waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Jaarlijks nemen ruim 800 motorrijders deel. Wil je ook deelnemen aan een toertocht in dit prachtige district, neem dan gerust contact op!

Facebook

Bezoek ook eens onze Facebook-pagina en klik op 'vind ik leuk'. Zo blijf je op een makkelijke manier op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw district.