Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

District Noord

Foto: Renze van Noord Foto: Renze van Noord

Het district Noord bestaat uit de drie provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Toercommissaris is Renze van Noord.

Deze toercommissaris, zelf ook motorliefhebber, bezoekt toerclubs, neemt deel aan toerritten en kan zo ook controleren hoe het zit met veiligheid e.d. Hij vervult hierbij een adviserende rol naar het bestuur van de organiserende club.

Evenementen District Noord

In district Noord vinden meerdere evenementen per jaar plaats, zoals diverse toertochten die door  motortoerclubs worden georganiseerd. Deze tochten kun je vinden onder  www.knmv.nl/Toeren/Toerkalender.

Daarnaast zijn er verschillende motorsportevenementen op het TT Circuit in Assen, diverse districtsmotocrosswedstrijden (DMX), Grasbaanraces, Dragraces en offroad ritten in de drie noordelijke provincies. Al deze evenementen zijn te vinden op www.knmv.nl/motorsport/Wedstrijdkalender .

Wanneer er een evenement is zal deze in de week vooraf op de Facebookpagina van KNMV District Noord worden aangegeven.

Ga eens bij een evenement kijken of rij eens mee tijdens een mooie tourrit uitgezet bij een club. Iedereen is altijd van harte welkom.

Facebook

Bezoek ook eens onze Facebook-pagina en klik op 'vind ik leuk'. Zo blijf je op een makkelijke manier op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw district.