Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Dekking woonhuisverzekering

Brand, lekkage, stormschade? Gedekt!

Vrijwel elke schade aan je woning is verzekerd. Bijvoorbeeld door brand, lekkage en storm. Gebeurtenissen die je zelf niet in de hand hebt dus. Niet verzekerd is bijvoorbeeld schade ontstaan door aardbeving, overstroming, bouwfouten of slecht onderhoud. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waar je wel en niet voor verzekerd bent.

Glas meeverzekerd

Breuk van ramen is verzekerd. Dat geldt ook voor glas in deuren, kunststof koepels, windschermen, balkonhekken en tuinhekken. Heb je zonnepanelen? Ook deze zijn verzekerd. Schade aan glas-in-lood en draadglas als gevolg van technische mankementen of fabricagefouten is niet gedekt.

Tuinschade meeverzekerd

Bij een fikse brand of lekkage kan ook je tuin flink beschadigd raken. Je bent tot EUR 25.000,- verzekerd voor het opnieuw aanleggen van bestrating en beplanting. Schade veroorzaakt door weersomstandigheden is niet gedekt. Ook bij vandalisme of als er iets uit je tuin wordt gestolen is dat niet verzekerd.

Garage? Verzekerd!

De garage aan je woning of op je terrein is standaard meeverzekerd. Je kunt zelfs een garage meeverzekeren die tot 300 meter van je woning staat. In dat laatste geval is de dekking tot EUR 20.000,-.

Direct premie berekenen

Uw postcode:Type woning: