Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Woonhuisverzekering

Je eigen huis is een belangrijk bezit. Dat moet goed beschermd zijn. Met de KNMV Woonhuisverzekering heb je een goede dekking. Deze verzekering sluit naadloos aan op de KNMV Inboedelverzekering waardoor je nooit dubbel verzekerd bent en dus niet dubbel hoeft te betalen.

Voordelen

  • All Risk verzekerd
  • Nooit meer onderverzekerd
  • Gratis dekking voor glas
  • Gratis je tuin meeverzekerd
  • Geen eigen risico als je gebruik maakt van de herstelservice

Direct All Risk verzekerd

Met de KNMV Woonhuisverzekering verzekert je de schade ontstaan door plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen.

Nooit meer onderverzekerd

Ongemerkt stijgen jaarlijks de bouwkosten. Wij begrijpen dat je niet jaarlijks stilstaat bij het stijgen van deze kosten en het risico dat je huis daardoor te laag verzekerd is. Wij geven je de garantie dat je nooit onderverzekerd bent. Een hele geruststelling.

Gratis dekking voor glas

Glas in ramen en deuren, maar ook kunststof koepels en vensters, zijn verzekerd tegen breuk. Ook glas in windschermen en in balkon- en terrein­afscheidingen van je huis.

Uw tuin gratis meeverzekerd

Schade aan de tuin is tot EUR 25.000,- meeverzekerd.

Gratis hulp bij schade

Heb je schade? Dan nemen wij je alle zorgen uit handen met de gratis herstel­service. Het hele traject van schade­herstel tot betalingen wordt voor je verzorgd. Je hoeft alleen de schade aan ons te melden.

Geen eigen risico bij hulp bij schade

Het eigen risico van EUR 100,- vervalt wanneer je gebruik maakt van de gratis herstelservice. Het eigen risico van EUR 225,- bij stormschade vervalt ook als je gebruik maakt van onze herstelservice. Als je het liever zelf regelt dan is eigen risico wel van toepassing.

 

Bekijk de verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Direct premie berekenen

Uw postcode:Type woning:Heeft u een rieten dak?