Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

MX

KNMV MX-polis

Motocross is een geweldige hobby maar ook een dure liefhebberij. Een crossmotor koop je niet zomaar, dat is een kostbaar bezit. Daar gaat misschien al je spaargeld in zitten. En als je crossmotor gestolen wordt, kan dat het einde van je hobby betekenen. Crossmotoren worden na diefstal bijna nooit teruggevonden. Om ervoor te zorgen dat jij of je kind kan blijven genieten van het motocrossen, hebben we een nieuwe verzekering ontwikkeld: de KNMV MX-polis. Dit is voor alle amateursporters die aan motocross doen en in het bezit zijn van een KNMV-licentie.

Voordelen

  • 1 premie
  • 1 dekking
  • 1 eigen risico (EUR 500,-)
  • Speciaal ontwikkeld voor licentiehouders

Premie

De premie is 3% over de nieuw – of de aanschafwaarde, met een minimum van EUR 150,- per jaar. Een voorbeeld: Als je motor EUR 6.000,- heeft gekost, dan betaal je EUR 198,90 per jaar inclusief 10,5% assurantiebelasting. Het totaalbedrag is exclusief eenmalig EUR 10,11 poliskosten.

Kortingsactie i.s.m. ABUS

Als je je crossmotor bij ons verzekert, vragen wij je een ART4-kettingslot of ART4-beugelslot te gebruiken. Om het aanbod compleet te maken, is er een speciale kortingsactie. Op vertoon van de actievoucher krijgen KNMV-licentiehouders 15% korting op de aanschaf van een slot van Abus.

 

Bekijk de verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Deze polis afsluiten

Profiteer van de voordelen van een KNMV MX-polis.