Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Motorverzekering

Motorverzekering

Je motor is een waardevol bezit. Daarom zorg je er goed voor en kies je voor een verzekering die bij jou en je motor past, via KNMV Verzekeringen natuurlijk. Wij hebben 70 jaar ervaring met het verzekeren van motoren. Zo waren wij bijvoorbeeld de eerste op de markt met een nieuwwaarderegeling. Daarnaast zorgen we voor pechhulp in het buitenland, die altijd standaard is meeverzekerd. Kies daarom voor KNMV Verzekeringen: de specialist met hart voor je motor.

Voordelen

Nieuwwaarderegeling

Als je een nieuwe motor hebt gekocht, wil je er zo lang mogelijk van genieten. Onze nieuwwaarderegeling neemt alle zorgen weg. Je motor is namelijk 3 jaar tegen nieuwwaarde verzekerd. De nieuwwaarderegeling geldt voor de WA & Beperkt Casco en de WA & Uitgebreid Casco dekkingen.

Aankoopwaarderegeling

Als je je motor niet nieuw hebt gekocht, hebben wij een aantrekkelijke regeling voor je. Voor tweedehands motoren geldt de aankoopwaarderegeling. Dit houdt in dat je motor 3 jaar lang tegen de aankoopwaarde is verzekerd. De aankoopwaarderegeling geldt bij WA & Beperkt Casco en de WA & Uitgebreid Casco dekkingen.

Gratis pechservice buitenland

Bij je motorverzekering is Pechservice Buitenland inbegrepen! Dat scheelt al snel € 30,00 per jaar vergeleken met zelf een aparte buitenlanddekking afsluiten. Repareren is niet mogelijk? Dan heb je in het buitenland ook recht op vervangend vervoer. Kijk hier voor meer informatie.

Premiekortingen

No claimkorting tot 80%

KNMV Verzekeringen hanteert zeer hoge inschalingskortingen. Voorbeeld: ben je 40 jaar of ouder en rijd je minder dan 5.000 km per jaar? Dan krijg je van ons direct 72,5% korting! Dit kan op basis van je schade vrije jaren oplopen tot 80%.

5% ledenkorting

Wordt nu lid van de KNMV. Dan krijg je 5% ledenkorting.

40% korting bij vrijwillig eigen risico

Je motor WA & Uitgebreid Casco verzekeren tegen een lage premie? Ook dat kan. Door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico, kun tot 40% besparen op de premie.

10% VRO korting

Als je bij de KNMV een VRO (voortgezette rijopleiding) hebt gevolgd dan krijg je bij ons 10% korting. Ga je binnenkort een VRO volgen? Dan is goed te weten dat schade aan je eigen motor tijdens de cursus gedekt is bij de WA & Uitgebreid Casco dekking. Daarnaast heb je ook geen terugval in schadevrije jaren, als je tijdens de cursus schade oploopt.

10% winterstopkorting

Onze winterstop is van 15 december tot 15 februari. Traditioneel is de Motorbeurs de aftrap van het seizoen. Je KNMV Verzekering houdt daar rekening mee!

Geen toeslag bij schade

De korting op schadevrije jaren kan oplopen tot 80%. Maar mocht je een keertje schade rijden dan is dat geen probleem. Je krijgt na de schade namelijk geen toeslag (malus). Zo betaal je nooit meer dan 100% van de premie.

Check de verzekeringskaart

Met de verzekeringskaart kun je dit product goed vergelijken met de producten van andere aanbieders.

Direct je premie berekenen


 
 

Tips & Tricks

Bij KNMV Verzekeringen vinden wij het belangrijk dat je goed voorbereid de weg op gaat. Met deze tips en trucs delen wij onze kennis met jou!