Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Inboedelverzekering

Je hebt je inboedel met zorg uitgekozen. Het is belangrijk om uw inboedel goed te beschermen. Met de KNMV Inboedelverzekering verzeker je je persoonlijke bezittingen in het huis tegen schade door plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen. Deze verzekering sluit naadloos aan op de KNMV Woonhuisverzekering waardoor je nooit dubbel verzekerd bent. Zo ben je compleet verzekerd, ook thuis!

Voordelen

  • Nooit meer onderverzekerd
  • Computer- en audiovisuele apparatuur meeverzekerd
  • Geen eigen risico als je gebruik maakt van de herstelservice

Nooit meer onderverzekerd

Je bent onderverzekerd als de verzekerde waarde van je bezittingen lager is dan de echte waarde. Onderverzekering ontstaat door bijvoorbeeld grote aankopen (zoals bij gezinsuitbreiding) of inflatie. Wij geven u de garantie dat u nooit onderverzekerd bent. Een hele geruststelling.

Computer- en audiovisuele apparatuur standaard meeverzekerd

Je kostbare computer- en audiovisuele apparatuur is standaard verzekerd tot maximaal EUR 12.000,-. 

Geen eigen risico als u gebruik maakt van de herstelservice

Het eigen risico van EUR 100,- vervalt wanneer je gebruik maakt van de gratis herstelservice. De gratis herstelservice kan alleen gebruikt worden als de schade groter is dan het eigen risico en te repareren valt. Als dat niet het geval is, dan is het eigen risico wel van toepassing. Ook als u het liever zelf regelt is er een eigen risico van toepassing.

 

Bekijk de verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Direct premie berekenen

Uw postcode:Type woning:Heeft u een rieten dak?