Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Autoverzekering

Autoverzekering

Een motorrijder zit niet altijd op de motor. Soms pak je liever de auto. Deze verzeker je natuurlijk ook via de KNMV. Want wij vinden dat je als motorrijder extra bewust bent van het verkeer om je heen. Je ziet meer dan een doorsnee weggebruiker. Ook als je autorijdt. Dat maakt de kans op schade kleiner. Daarom betaal je ook voor je autoverzekering een aantrekkelijke premie.

Voordelen

Hoge aanvangskorting, laag eigen risico

Naast een verrassend lage premie profiteer je van een laag eigen risico van EUR 150,- per schade. Ben je als eigenaar van de auto 24 jaar of ouder en laat je je auto besturen door iemand die jonger is dan 24 jaar? Dan geldt een eigen risico van EUR 400,-. Bij schade heb je de vrije keuze wie de reparatie uitvoert. Laat je de reparatie uitvoeren door een bedrijf dat niet is aangesloten bij onze schadeservice? Dan geldt er een extra eigen risico van EUR 500,-. Bij ruitschade heb je een eigen risico van EUR 150,-.

Gratis pechservice buitenland

Bij je autoverzekering is pechservice in het buitenland inbegrepen! Deze hoef je dus niet meer apart af te sluiten en scheelt per jaar heel wat euro’s. 

Uitgebreide hulp bij schade in binnen- en buitenland

Je kunt altijd rekenen op uitgebreide hulp bij schade in Nederland en in het buitenland. Zo regelen wij bijvoorbeeld bij een ongeval in het buitenland ervoor dat je je reis kunt voortzetten. Wij zorgen voor vervangend vervoer en dat je auto naar Nederland wordt vervoerd.

Check de verzekeringskaart

Met de verzekeringskaart kun je dit product goed vergelijken met de producten van andere aanbieders.

Direct je premie berekenen