Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief
Tips en tricks

Doorrijden of stallen?

Feit: 24% van de motorrijders is een echte doorrijder.

De rest houdt de motor in de wintermaanden liever binnen. Bij KNMV Verzekeringen krijg je 10% korting als je je motor in de winter niet gebruikt. Wat kies jij?

 

Motor Premie berekenen


Wat is je kenteken?


Kenteken onbekend

 

Veilig stallen

Jaarlijks zijn er in Nederland zo’n 90.000 inbraken (250 per dag!) en worden er bijna 2000 motoren gestolen – op straat of in de stalling. De schade is vaak groot, de impact enorm. Gelukkig kun je veel doen om zulke ellende te voorkomen. KNMV Verzekeringen helpt je met tips & tools voor veilig stallen.

Klantervaringen

Schade 7,8 10 3638

"Ik heb altijd met veel
genoegen motor gereden maar aan alles komt een eind, ook aan het rijden op de motor.Ik zal de informatie van KNNMV zeker gaan missen en zal altijd met veel plezier terugdenken aan die tijd van motorrijden en KNMV heeft daar zeker heel veel aan bijgedragen."

Voordelen

  • Gratis pechservice buitenland
  • Meerwielen Voordeel: hoogste no-claim voor al je voertuigen
  • 1e jaar nieuwwaarderegeling
  • 5% KNMV ledenkorting

Vrijheid verzekerd

KNMV Verzekeringen is al 60 jaar de beste partner voor motorliefhebbers. Wij weten wat motorrijders echt willen: een voordelige, flexibele en complete motorverzekering. Om het je nog makkelijker te maken, kun je ook je auto, reizen, wonen en zelfs je zorgkosten via ons verzekeren. Een pakket, dat je zelf tot in detail beheert via je digitale polismap.
Deel dit artikel op: Doorsturen Print pagina