Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

2e plaats MXoN 2016

Reis mee naar de MXoN 2017!

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober staan bij de echte motocross diehards al met een rode stift omcirkeld in hun agenda. Op het Engelse Matterley Basin komen de beste motocrossers ter wereld voor de Motocross of Nations. De KNMV organiseert een compleet verzorgde reis naar de MXoN om als één oranje blok achter ons Nederlandse team te staan!

 

Vorig jaar werden we tweede, dit jaar zijn we terug...

 

De Motocross of Nations (MXoN) wordt sinds 1947 georganiseerd en is het officieuze wereldkampioenschap voor landenteams. Ieder land vaardigt haar drie beste coureurs af om te strijden voor de nationale eer. Afgelopen jaar veroverde het Nederlandse team met Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers de tweede plaats in de MXoN en dit jaar reist het Nederlandse team af om wederom voor de podiumplaatsen te strijden. Wie dit jaar uitkomen voor Team NL is op dit moment nog niet bekend, in september worden de drie sterkste coureurs geselecteerd.

Om het Nederlandse team te ondersteunen verzorgt de KNMV dit jaar een exclusieve en compleet verzorgde busreis naar Matterley Basin. In een lange oranje colonne wordt koers gezet naar het spectaculaire Engelse circuit waar Team NL tijdens zowel de kwalificaties op zaterdag als de wedstrijden op zondag wordt aangemoedigd.

Motocrossfans die met de busreis mee gaan vertrekken op vrijdagavond en komen zaterdagochtend vlak voor de eerste trainingen op het circuit aan. Daar zien ze, gehuld in een exclusief MXoN Team NL cross-shirt, de Nederlandse coureurs voor het eerst in actie. Na de eerste dag kunnen de Nederlandse fans zich in hun hotel opladen voor de wedstrijddag op zondag 1 oktober. Op die dag kan Team NL alle support van de fans gebruiken voor de keiharde strijd tegen titelverdediger Frankrijk en het altijd sterke Team USA.

Reisinformatie:

   
Vertrek Vrijdag 29 september om 23:00 uur
Terugkomst Maandag 2 oktober om 19:30 uur
Vertrekplaats Nuland
   
Prijs o.b.v. 2-persoonskamer   € 399,- per persoon voor KNMV-leden
  € 419,- per persoon voor niet-leden
   
Prijs o.b.v. kamer alleen € 469,- per persoon voor KNMV-leden
  € 489,- per persoon voor niet-leden

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderen tot en met 12 jaar krijgen bij verblijf op de kamer met 2 betalende volwassenen een korting van €100,- ten opzichte van het tarief voor volwassenen. Vanaf 13 jaar en ouder is er geen korting van toepassing. Ook is er geen korting van toepassing wanneer het kind op de kamer met slechts één ouder verblijft.

Inbegrepen in de prijs:

  • Vervoer met luxe touringcars naar Matterley Basin
  • Overtochten met de ferry
  • Twee overnachtingen in luxe hotel, met ontbijt
  • Vervoer van hotel naar circuit en terug
  • Exclusief MXoN Team NL cross-shirt
  • Toegang voor zaterdag en zondag
  • Toegangskaart voor het paddock

Niet inbegrepen:

  • Overige maaltijden, drankjes en uitgaven van persoonlijke aard
  • Reis- en/of annuleringsverzekering