Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

District Oost

Foto: Wilco Schellevis Foto: Wilco Schellevis

Het district Oost omvat de provincies Overijssel en Gelderland. Het bestuur bestaat momenteel uit negen vrijwilligers, die naast de voorzitter, secretaris en penningmeester actief zijn op het gebied van motorsport, milieu en recreatief motorrijden.

De sportcommissaris behartigt de belangen van de diverse motorsporten in district Oost, zoals motocross, enduro, off-road, wegrace, baansport, supermoto, minibikes en trial. Hij vervult hierin een adviserende rol en controleert onder meer zaken als veiligheid. Als sportcommissaris spreekt hij dit ook door met het bestuur van de organiserende club.

Noppensport

In district Oost is de motocross diepgeworteld. Vele wedstrijden voor het ONK motocross solo en het ONK zijspan worden in dit district verreden. Op enduro- en offroadgebied is er ook veel te beleven in dit district. Met in heel veel plaatsen evenementen gedurende het seizoen.

Voor vragen kun je contact opnemen met het secretariaat.

Facebook

Bezoek ook eens onze Facebook-pagina en klik op 'vind ik leuk'. Zo blijf je op een makkelijke manier op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw district.