Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Gratis apps

Foto: KNMV Foto: KNMV

KNMV-leden kunnen gratis leuke en nuttige apps downloaden, geschikt voor iPhone- en Android-telefoons. Op dit moment is dat de KNMV-app en het KNMV Motorweerbericht.

KNMV-app

De KNMV-app is zeer veelzijdig. Zo vindt je er nieuws, evenementen en motorclubs en -dealers bij jou in de buurt. Via de app kunnen eveneens onveilige verkeerssituaties worden doorgegeven, zodat andere motorrijders daar rekening mee kunnen houden. En superhandig: omdat je de app activeert met je lidmaatschapsnummer, vind je in de app ook je lidmaatschapspas. Zo heb je die altijd bij de hand!

En er is nog veel meer mogelijk. Met de app kun je niet alleen routes downloaden, maar ze ook zelf creëren, beoordelen en delen met andere KNMV-leden. Via de link www.knmv.nl/toeren/download-routes kunnen eigen routes én die van andere KNMV-leden bovendien als GPX of KML-file worden gedownload op het eigen navigatiesysteem.

Download

De KNMV-app is nu beschikbaar via Google Play en App store, voor Android en iPhone. Downloaden is gratis, maar voor het activeren heb je wel je lidnummer (zie KNMV-ledenpas) nodig.

KNMV Motorweerbericht

Wordt het geschikt weer om te motorrijden? Wat zijn de verwachtingen? En wat zegt de buienradar? Je vindt het antwoord op deze vragen in de KNMV Motorweerbericht-app.

Download

Deze app is beschikbaar via Google Play en de App store, voor Android en iPhone. Downloaden is gratis, maar voor het activeren heb je wel je lidnummer (zie KNMV-ledenpas) nodig.