Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

Alpine korting

Foto: KNMV Alpine motorbeurs actie Foto: KNMV Alpine motorbeurs actie

Op maat gemaakte oordoppen voor slechts €99 + gratis extra’s

Ook relaxed motorrijden zonder vermoeidheid of gehoorbeschadiging? Profiteer van de scherpe KNMV aanbieding voor op maat gemaakte oordoppen van Alpine Hearing Protection! Tijdens de Motorbeurs kun je op maat gemaakte oordoppen aanschaffen voor slechts €99,- (i.p.v. €119,-). Daarbij krijg je ook nog eens een gratis verliesverzekering van een jaar (eigen risico is €25,-), een Alpine Clean reinigingsspray én een veiligheidsvest! Gebruik maken van deze actie? Kom tussen donderdag 23 en zondag 26 februari naar de Alpine stand op de Motorbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Exclusief voor KNMV-leden.

Altijd 15% korting op universele MotoSafe oordoppen

KNMV-leden krijgen in de webshop van Alpine Hearing Protection altijd 15% korting op universele Alpine MotoSafe oordoppen. Overdag heerlijk met je hoofd in de wind op de motor en ’s avonds toch nog die leuke heer of dame aan de bar kunnen verstaan? Bestel je setje oordoppen dan nu met de KNMV kortingscode* via www.alpine.nl/knmv.

Relaxed motorrijden met Alpine oordoppen

Van motorrijden wil je vooral genieten. Helaas ervaren motorrijders na een lange rit vaak een irritante piep in de oren en een erg vermoeid gevoel. Dit wordt veroorzaakt door het enorme geluidsniveau van windruis onder de helm. Die is bij een snelheid van 120 km/u gemiddeld 98 dB waardoor je al na 7 minuten blijvende gehoorschade op kunt lopen. Bovendien raak je eerder vermoeid en ben je minder geconcentreerd op het verkeer.

Alpine heeft hiervoor de ideale filteroordoppen ontwikkeld voor elk type motorrijder. Hiermee demp je schadelijke en vermoeiende geluiden, terwijl je het verkeer, de motor en je communicatiesysteem nog perfect kunt horen. Ze zitten bovendien super comfortabel onder je helm, ook bij lange ritten. Meer weten? Kijk op www.alpine.nl/motor-oordopjes.

*De kortingscode heeft onlangs in de KNMV nieuwsbrief gestaan. Vergeten? Geen probleem, stuur een mailtje naar serviceteam@knmv.nl en ontvang de nieuwe kortingscode.