Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie sluiten
Aanmelden nieuwsbrief

District Midden

Foto: Renze van Noord Foto: Renze van Noord

Het district Midden omvat de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. In dit district zijn momenteel 35 motorclubs lid van de KNMV, waaronder een groot aantal toerclubs.

Het bestuursteam van Midden bestaat momenteel uit vier vrijwilligers. Zij zijn contactpersoon voor alle bij de KNMV aangesloten clubs binnen het district. De toeractiviteiten worden behartigd door Hans Houtman en Hans Burggraaff. Samen faciliteren en ondersteunen zij actief de aangesloten clubs en zijn voor hen vraagbaak, klankbord en adviseur. Leidraad hierin is het districtsbeleidsplan, waarin missie, visie, strategie, doelstellingen en acties zijn omschreven.

Evenementen District Midden

De jaarlijkse Tulpenrit van de gelijknamige stichting is het vermelden waard. De Tulpenrit  - die wordt verreden in het voorjaar (april) wanneer de tulpen in bloei staan - is een van de leukste toertochten van Nederland. Het principe van de rit blijft zoals vanouds, mooie weggetjes langs de tulpenvelden, door dorpjes en over dijken.

Na afloop van de rit delen de organisatoren altijd een bos tulpen uit, wat er overblijft wordt aan het einde van de dag naar Zorgcentrum Lelypark in Wieringerwerf gebracht. Elk jaar kijken de bewoners daar weer naar uit. Kijk voor meer informatie www.tulpenrit.nl.

Heb je algemene vragen? Neem gerust contact met ons op. En kijk voor een toertocht bij jou in de buurt op de KNMV Toerkalender.

Facebook

Bezoek ook eens onze Facebook-pagina en klik op 'vind ik leuk'. Zo blijf je op een makkelijke manier op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw district.